Uuden oppikirjan julkaisuseminaari

Liikearkistoyhdistys on työstänyt seuraajaa vuonna 2009 julkaisemalleen, ja suuren suosion saavuttaneelle, julkaisulleen Vuodesta sataan – Sähköisten asiakirjojen hallinta ja säilyttäminen. Uusi oppikirja on nyt menossa painoon, ja sen julkaisu tapahtuu huhtikuussa 2018. Julkaisun kunniaksi yhdistys järjestää julkaisuseminaarin 24.4.2018 Scandic Parkissa (Mannerheimintie 46)

Alustava ohjelma:

Asiakirjahallinnon organisointi, hyöty ja markkinointi

Tietoaineistojen säilyttämisen ja arkistoinnin tietosuoja

Fyysiset arkistot ja niiden hallinta

Sähköinen arkistointi

Tiedonohjaussuunnitelma organisaation tiedonhallinnan selkäranka

Immateriaalioikeudet

Sähköpostin, Internet-sivujen ja some-kanavien arkistointi

Asiakirjahallinta lääkeyrityksessä

Asiakirjojen säilytysajat

Hinta: Jäsenille 450 eur, muille 550 eur + alv.

Huom! Kun ilmoittaudut seminaariin 24.3. mennessä, niin saat 50 euron early bird -alennuksen.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 vrk ennen tilaisuutta. Muutoin veloitetaan 100 euroa + alv 24 % toimistokuluina. Mikäli esteestä ei ilmoiteta, veloitetaan koko osallistumismaksu. Tilaisuuden osallistujan voi vaihtaa.

Ilmoittautumislomake

* pakollinen kenttä