Vuosikokouksen kuulumisia

Liikearkistoyhdistyksen vuosikokous pidettiin 21.2.2017 Tekesin tiloissa Helsingissä. Paikalle oli saapunut kaksitoista aktiivista jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen laatima toimintakertomus vuodesta 2016 sekä vahvistettiin tilinpäätös. Sen jälkeen käsiteltiin vuoden 2017 toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan, eli henkilöjäsenmaksu 50 eurossa ja yhteisöjäsenmaksu 250 eurossa.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin (jatkamaan) Mikko Hyvärinen ja varapuheenjohtajaksi (jatkamaan) Ritva Toivonen. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Olli Alm, Pekka Anttonen, Kalle Autio, Susanna Kokkinen, Maija-Liisa Pylkkänen ja Pekka Lähteenkorva. Uutena jäsenenä Maija-Liisa Pylkkänen tuli hallituspaikastaan luopuneen Juha Anttilan tilalle.

(Artikkelin kuva on hallituksen Mikkelin ekskursiolta viime syksyltä)