Vierailu Villa Gyllenbergissä 12.9.2017

Liikearkistoyhdistys järjestää jäsenistölleen yksityisen, opastetun käynnin Villa Gyllenbergiin Ane Gyllenberg – keräilijän itsenäisyys –näyttelyyn

Tiistaina 12.9.2017 klo 17:00

Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö juhlii Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä näyttelyllä Ane Gyllenberg – Keräilijän itsenäisyys. Säätiön omien merkkiteosten rinnalle on saatu lainaksi 47 huipputyötä maamme tärkeimmistä taidekokoelmista.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden päänäyttelyssään Villa Gyllenbergin taidemuseo nostaa esille säätiön merkittävimmät teokset. Niiden rinnalla muista suomalaisista taidekokoelmista lainatut teokset syventävät Gyllenbergin oman kokoelman vahvaa Suomen taiteen tarinaa.

Juhlanäyttely, jossa on esillä yhteensä noin 100 teosta, on jaettu neljään teemaan: Melankolian huoneet, Vierge Moderne eli Moderni neitsyt, Kansallista tunnelmamaalausta sekä Lapsi taiteessa.

Olemme varanneet jäsenistöllemme yksityisen opastuksen eli museossa ei silloin ole muita vierailijoita kuin me. Liikearkistoyhdistys maksaa opastuksen mutta jokainen osallistuja ostaa itselleen halvimman mahdollisen pääsylipun, Museokortilla pääsy on ilmainen.

Villa Gyllenbergin osoite on: Kuusisaarenpolku 11, 00340 Helsinki

Miten päästä perille?

Bussit 194 ja 195 lähtevät Kampista (pysäkki 69 Fredrikinkadulla, Tennispalatsin vieressä) ja bussit 551 sekä 552 ajavat myös museon ohi.

Museokävijät voivat pysäköidä museon parkkipaikalle tai Kuusisaarenpolun varteen.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla ritva.toivonen(at)affecto.com ma 4.9.2017 klo 16:30 mennessä.