Kesäristeily ravintolalaiva Marival II:lla

Liikearkistoyhdistys ja Arkistoyhdistys järjestävät perinteisen kesäristeilyn ravintolalaiva Marival II:lla. Kesäkauden päättäjäisristeily lähtee Kauppatorilta torstaina 31.8. klo 17. Tarkemmat koordinaatit tulevat ilmoittautuneiden sähköpostiin elokuussa. Poikkeamme risteilyn aikana lyhyelle vierailulle Lonnan saareen ja Kappatorille palaamme n. klo 20. Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta.

Sitovat ilmoittautumiset sekä Liikearkistoyhdistyksen että Arkistoyhdistykseen jäsenille linkissä olevalla lomakkeella 24.8.2017 mennessä.

Yhdistykset maksavat laivaristeilyn; osallistujia pyydetään maksamaan ruokailunsa 25 € etukäteen alla olevalle Arkistoyhdistyksen tilille 28.8. mennessä.

Arkistoyhdistyksen pankkiyhteys:

Nordea 101930-204355

IBAN FI0310193000204355

BIC: NDEAFIHH

Viitteeseen: Kesäristeily

Tarjolla on merellinen saaristolaispöytä:

– punaviinisilliä
– lasimestarin silliä
– savustettua siikaa
– tuoresuolattua merilohta
– mäti-smetanaruusuke
– jättirapusalaatti
– tilliperunat
– saaristolaislohi
– paahtopaisti piparjuurikastikkeella

hedelmäbearnaise
– laivan leipäkori (sis. vaalea ja tumma laivan leipä sekä saaristolaisleipä) ja levite
– ruokajuomaksi vesi
– kahvi/tee ja jälkiruoka

Ilmoita erikoisruokavaliotoive ilmoittatumisesi yhteydessä

Tervetuloa mukaan Liikearkistoyhdistyksen Arkistoyhdistyksen yhteiselle risteilylle!