XVI Liikearkistopäivät Vantaalla 4.-5.10.2018

Liikearkistopäivien pääpuhujat ovat PhD James Lappin, tiedonhallinnan tutkija Loughboroughin yliopistosta, FT Tomi Voutilainen, julkisoikeuden professori Itä-Suomen yliopistosta ja tietokirjailija Petteri Järvinen. James Lappin puhuu erityisesti sähköpostien arkistoimisesta. Tomi Voutilainen puolestaan tarkastelee EU:n tietosuoja-asetuksen käytännön vaikutuksista. Järvinen tarkastelee kokemuksia GDPR:stä ja kyberturvallisuudesta. Muut puhujat ovat alojensa parhaita ammattilaisia eri puolelta Suomea, ja heidän esityksensä käsittelevät erityisesti seuraavia teemoja:

Tiedonohjaussuunnitelma – TOS, Sähköinen arkistointi ja pitkäaikaissäilytys, Arkistojen digitalisoiminen, Sähköpostien arkistointi, Tietosuoja-asetuksen käytännön vaikutukset, Alan juridiikkaa eri näkökulmista, Tiedonlouhinta ja muut uudet ratkaisut

Alustava aikataulu

Torstai 4.10.2018

8.00 – 9.00 Kahvi

9.00 Liikearkistopäivien avaus

9.15 – 11.30 Esityksiä (mm. Lappin ja Järvinen)

11.30 – 12.30 Lounas

12.30 – 16.00 Esityksiä (kahvi noin klo 14)

18.00 Illanvietto

Perjantai 5.10.2018

8.00 – 9.00 Kahvi

9.00 – 11.30 Esityksiä

11.30 – 12.30 Lounas

12.30 – 15.45 Esityksiä

15.45 Liikearkistopäivien päätös

Paikka Hotelli Flamingo

Osallistumismaksu

Koko ohjelma, 2 päivää ja illanvietto
– jäsenet 650 euroa
– ei-jäsenet 850 euroa
Yksi päivä, ei illanviettoa
– jäsenet 400 euroa
– muut 500 euroa
Yksi päivä ja illanvietto
– jäsenet 500 euroa
– ei-jäsenet 600 euroa

Kesä- ja heinäkuun aikana ilmoittautuneet saavat 50 euron alennuksen.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 14 vuorokautta ennen tilaisuutta ja 150 euron veloituksella 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Osallistujan voi vaihtaa maksutta ennen tilaisuuden alkua.

Hintoihin lisätään 24 % arvonlisävero.

Liikearkistopäivien sopimushinnat (varaustunnus ”Liikearkistoyhdistys”) hotellimajoitukseen Flamingossa:

Standard yhden hengen huone 117 euroa / huone / yö

Standard kahden hengen huone 137 euroa / huone / yö

Ilmoittautuminen

* pakollinen kenttä

Lisätietoja (ruokavalio ym.)